Yıldız savaşları!

U18 Yıldız Kulüpler Ligi’nde ilk etap heyecanı Atıcılar Olimpik Atletizm Stadı’nda start aldı.

Yıldız savaşları!

RECAİ UYSAL

Atletizmde Spor Toto U18 Yıldız Kulüpler Ligi’nde start Bursa’da verildi. Geçtiğimiz aylarda yenileme işlemleri tamamlanan Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti ulusal ve Uluslar arası organizasyonlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Nurullah İvak Atmalar ve Yıldızlar Atmalar Ligi ile Uluslararası Üçlü yarışmalara evsahipliği yapan tesiste den de Yıldız Kulüpler Ligi heyecanı başladı. İlk günü sıcak havada gerçekleştirilen organizasyonda erkeklerde 20, kızlarda 19 ekip mücadele ediyor. 17 ilden gelen ekiplerin yer aldığı organizasyonda Bursa’dan kızlarda Büyükşehir ve Osmangazi Belediyespor ile erkeklerde Osmangazi Belediyespor mücadele ederken ligde ilk gün yarışları heyecana sahne oldu.

FİNAL BOLU’DA

Olimpik Atletizm Pisti’ndeki organizasyonda sporcular ilk gün kızlarda 100, 400, bin 500, 100 metre engelli, gülle, çekiç atma, üç adım, sırıkla atlama ve 4X100 metre bayrak, erkeklerde ise 100, 400, bin 500, 2 bin, 110 metre engelli, çekiç, gülle atma, uzun, yüksek atlama ve 4X100 metre bayrak yarışlarında kürsü mücadelesi verdi. Bugün tamamlanacak 1. kademe sonunda ilk 12 içinde yer alan ekipler, Bolu’da ağustos ayı başında gerçekleştirilecek final mücadelesine katılma hakkı kazanacak. 35 yıldır düzenlenen Yıldızlar Ligi’nde son 5 yılda Fenerbahçe kızlarda şampiyonluğu kaptırmazken, sarı lacivertliler erkeklerde son 2 yılı üst üste olmak üzere 3 kez zirveye çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X