Yıldız teşekkür etti

Emniyet Müdürü Selami Yıldız, taraftarlara Beşiktaş maçındaki olumlu tutumlarıyla nedeniyle övgü yağdırdı.

Yıldız teşekkür etti

Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursaspor-Beşiktaş maçındaki olumlu tutumları dolayısıyla yeşil beyazlı taraftarlara teşekkür etti. Bu kapsamda Kültürpark’taki bir restoranda yeşil beyazlı takımın tribün liderleriyle biraraya gelen Yıldız, kentin en büyük sivil toplum örgütünün Bursaspor olduğunu söyledi. Tek tek tüm grup liderlerine teşekkür eden Yıldız şöyle konuştu: 

YANLARINDA OLACAĞIZ

‘Hepiniz taraftar grup ve dernek liderleri olarak liderlik gösterdiniz. Kötü bir sene oldu, duygularınızı anlıyorum. İstiyoruz ki daha iyi bir Bursaspor olsun. O konuda üzerimize düşeni yine yapacağız. Motivasyon ve her türlü destekle yanlarında olacağız. Geçtiğimiz günlerde uluslararası bir derecelendirme şirketinin yaptığı araştırma sonucuna göre Bursa şehri 48’inci sıradan yaşanabilir şehir sıralamasında  28’inci sıraya indi. Dünyada 5 bin 237 şehir arasında, Türkiye’de birinci sıraya yükseldik.Bu kente çok büyük katma değer katıyor.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X