Yıldız var mı yıldız!

Teknik Direktör Paul Le Guen, Vakıfköy’e gitti, ilk sorusu bu oldu. Fransız teknik adam, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Faruk Korkmaz’a “Paschal gibi, Yusuf Abdullah gibi yıldız olabilecek oyuncu var mı” dedi ve altyapıyı yakından takip edeceğini söyledi.

Yıldız var mı yıldız!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Teknik Direktör Paul Le Guen dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne çıkarma yaptı.

Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Korkmaz, Osman Dinsever, Hakan Hacızade, Görkem Akbaş ve yardımcı antrenörler Yves Colleu, Cristian Mas, Mustafa Er ve İsmail Serbest’in de yer aldığı ziyarette, Paul Le Guen altyapı ve Yeşil Bursa hakkında bilgiler aldı, tesisleri inceledi.

HOCALARLA GÖRÜŞTÜ

Teknik Direktör Paul Le Guen’in Gençlik Geliştirme Sorumlusu Faruk Korkmaz’a ilk sorusu ise, “Paschal gibi, Yusuf Abdullah gibi yıldız olabilecek oyuncu var mı? Bize katkı sağlayacak isimler varsa söyleyin” oldu. Kısa bir süre önce göreve gelen Korkmaz ise, “Uzun yıllar altyapıda görev yaptık. Vakıfköy’de her zaman yıldız adayları vardır” şeklinde yanıt verdi. Altyapı antrenörleri ile de görüşen tecrübeli teknik adam, başarılar diledi.

6 numara eksiğimiz var Oynar mısın?

Fransız teknik adam, Bekir Ozan Has’la ilginç bir diyalog yaşadı.

Paul Le Guen’in daha sonra yeni sezon hazırlıklarını Vakıfköy’de sürdüren Yeşil Bursalı futbolcular ile biraraya geldi. Teknik Direktör Turan Şen’e de Faruk Korkmaz’a sorduğu soruyu soran deneyimli hoca, oyuncularla tek tek görüştü.

Yeşil Bursa’da takım kaptanlığına getirinen Bekir Ozan Has’ın şampiyon kadroda olduğunu öğrenen Paul Le Guen, “O dönem kaç maç oynadın. Bizim 6 numaraya ihtiyacımız var. Oynar mısın?” diye sorması gülüşmelere neden oldu.

Bekir ise “Şampiyonlukta 21 maçım var. Ben her zaman hazırım” cevabını verdi.

Başkan Ali Ay ise oyunculara, “Sizden bu sene şampiyonluk bekliyorum. Olmazsanız gözüme gözükmeyin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X