Yıldız’dan tam destek

Bursaspor’u dün ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, görev süresi içinde bir şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Yıldız’dan tam destek

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Emniyet Müdür Yardımcısı Vehbi Karadağ ile birlikte dün Bursaspor’u ziyaret ederek yeni sezon için başarı dileğinde bulundu. Yıldız, Özlüce Tesisleri’nde Başkan Recep Bölükbaşı, yöneticiler Mustafa Oran, Kemal Güler, Faruk Bakgör, Ahmet Bozdemir, Konuralp Başol, Başkan Danışmanı Mesut Mestan, Genel Müdür İsmail Özdemir ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile bir araya geldi.

GÖNÜLLERİ FETHETTİ

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilerken, kulübün her zaman yanında olduklarını, Bursa’da görev yaptığı süre içerisinde Bursaspor’un şampiyonluğuna tanıklık etmeyi istediğini vurguladı. Başkan Recep Bölükbaşı ise Selami Yıldız’ın ziyaretlerinde dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Bursa’nın bürokrat konusunda oldukça şanslı bir il olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, çok kısa bir sürede Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın gönülleri fethettiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X