Yıldız’ın adı yaşatılacak

Belediyede çalışan zabıta memuru tarafından makamında vurularak öldürülen Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın adını taşıyacak olan devlet hastanesinin protokolü için düzenlenen imza törenine Yıldız’ın annesi Sebiha Yıldız’ın feryatları damga vurdu.

Yıldız’ın adı yaşatılacak

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Tören sınasında Cüneyt Yıldız’ın görüntülerinin gösterilmesi ailesini duygulandırdı. Anne Sabiha Yıldız, “Yavrum sana nasıl kıydılar” diye hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Metanetini koruyan şehit başkanın eşi Rana Yıldız ise çocukları Ahmet Talha ve kızı Hale’ye sarılarak teselli etmeye çalıştı.

ÇOCUKLARI İMZA ATTI

Ardından Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin protokolü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Rönesans Holding Sağlık Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğulları tarafından imzalandı.

Bakan Müezzinoğlu protokol defterine Başkan Yıldız’ın kızı Hale’ye, Yanıkömeroğlulları da oğlu Ahmet Talha’ya imza attırdı. Hastaneyi merhum Cüneyt Yıldız’ın ölüm yıldönümüne yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, sağlık bürokratlarına  “Bundan daha önceliğiniz yok” talimatını verdi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X