Yıldızlar geçidi

Türk Sineması’nın 101. yılı nedeniyle düzenlenen ‘Türk Sineması’nda Yıldızlar Geçidi’ adlı gece, efsane isimleri buluşturdu.

Yıldızlar geçidi

NOSTALJİK ŞARKILAR HAYAT BULDU

Etkinlikte hafızalardan silinmeyen nostaljik şarkılar seslendirildi. Geceye Türkan Şoray, Ediz Hun, Cüneyt Arkın, Filiz Akın, Selda Alkor, İzzet Günay, Selma Güneri, Yusuf Sezgin, Emel Sayın, Işın Karaca, Hakan Peker, Bengü ve Burak Kut katıldı. Gecede, Türk filmlerinin fragmanları gösterilip unutulmaz şarkılar orkestra eşliğinde yeniden hayat buldu. Bu anlara, Işın Karaca’nın Ediz Hun’la yaptığı düet damga vurdu.

ARKIN’DAN STAR WARS’A GÖNDERME

Birlikte sahneye çıkan Filiz Akın’la Cüneyt Arkın duygulu anlar yaşadı. Arkın, ‘Filiz Hanım’la çok film çektik. Star Wars gerici bir film orada mistisizm var. Biz sinemaya geldiğimizde nüfus 30 milyondu. Türk halkı büyük ve vefalıdır. Ama büyüklüğünün farkında değildir’ dedi. Filiz Akın ise, ‘Bugünlerde Star Wars çok gündemde ama ben daha önemlisiyle, ‘Dünyayı Kurtaran Adam’la birlikteyim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X