Yıldızlarda ilk etap tamam

Bu yıl ikincisi düzenlenen Festival Voleybol’da yıldızlar grup maçlarını tamamladı.

Yıldızlarda ilk etap tamam

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen ve Festival Voleybol adıyla, ikinci kez düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Genç ve küçüklerde heyecanın sona erdiği organizasyonda yıldızlarda da grup maçları tamamlandı. Toplam 256 takımın yer aldığı organizosyanda yıldızlarda 128 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Türkiye’nin en büyük fuar alanlarından biri olan BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı’nda yer alan 8 sahada yapılan yıldız maçlarında dün ekipler gruplarındaki son sınavlara çıktılar. Erkekler C Grubu’nda yer alan İnegöl Belediyespor, son maçında Kıbrısgücü’nü 3-0 mağlup etti ve ikinci olarak final etabında mücadele etmeye hak kazandı.

ŞİMDİ FİNAL ZAMANI

D Grubu’ndaki temsilcimiz Tofaş da İstanbul BB karşısında 3-0’lık yenilgiyle grubu 2. bitirdi ve final etabı biletini aldı. B Grubu’nda Boschspor ise son maçında Muş Lalezar Spor’u 3-2 mağlup etmesine karşın grubu 3. sırada bitirdi. Kızlarda A Grubu’nda yer alan Nilüfer Belediyespor, son maçında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olmasına karşın 2. olarak final etabına yükselirken, B Grubu’ndaki Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu ancak 2. olarak final etabı biletini aldı. Festival Voleybol’da minikler ise 11-19 Haziran tarihleri arasında Bursa’da hünerlerini sergileyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X