Yıldıztepe projesinde temeller atılıyor

Mudanya Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliği ile hazırlanan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nde temeller bugün düzenlenecek törenle atılıyor.

Yıldıztepe projesinde temeller atılıyor

Bir yıl içinde tamamlanması hedeflenen proje içerisinde açık hava sineması, çok amaçlı kültür merkezi, kafeler, çocuk oyun alanları, restoranlar ve ticari alanlar yer alıyor.

Yıldıztepe’ye hayat verecek projenin tamamlanmasıyla bölgenin değerinin artacağını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yıldıztepe projemizi bilimin ışığında üniversitemizle birlikte hazırladık. Projenin avantajlarını ve dezavantajlarını ele alarak, yaşlı, engelli, genç, çocuk herkesin kendinden bir şeyler bulacağı ve herkese hitap edecek bir proje hazırladık” dedi. Proje için öneriler almak için iki kez halka açık çalıştay gerçekleştirdiklerini kaydeden Türkyılmaz, “İki çalıştayımızda da halkımızın ve sivil toplum örgütlerimizin görüşleri alındı. Çok parası olan da hiç parası olmayan da Yıldıztepe’ye gelerek vakitlerini geçirebilecekler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X