Yılın aşkı patladı! Bomba itiraf…

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Survivor 2021’de yılın aşk bombası patladı. Barış Özbek, Aleyna Kalaycıoğlu’nun Batuhan’a aşık olduğunu itiraf etti. İşte tüm detaylar…

Yılın aşkı patladı! Bomba itiraf…

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor 2021 ada konseyinde yaşanan tartışmalar ağızları açık bıraktı. Gerilen ünlüler ve gönüllüer takımı birbirine girdi.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor’dan elenen Barış Özbek’in aşk itirafı ise gündeme bomba gibi düştü.

İşte, Survivor’a damga vuran yılın aşkı

Birleşme partisinde Batuhan ile Aleyna arasında geçen kısa sohbet gönüllüler takımını birbirine düşürdü. Aleyna’nın Batuhan’a, “Gönüllüer takımında gündemdesin, SMS’in de iyi, performansın da gayet başarılı” sözleri, gönüller takımında tartışmalara neden olmuştu.

Tüm bunların ardından Barış Özbek’in aşk itirafı da sosyal medyayı salladı.

Barış Özbek: Aleyna, Batuhan’a aşıksa çocuk ne yapsın

Geçtiğimiz haftalarda adaya veda eden Survivor ünlüler takımında yer alan Barış Özbek’in itirafı sosyal medyayı karıştırdı.

Instagram hesabından soruları yanıtlayan Özbek, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Özbek, ‘Aleyna Kalaycıoğlu, Batuhan’a yanık, Aleyna, Batuhan’a aşıksa çocuk ne yapsın’ ifadelerini kullandı. Barış’ın bu açıklamaları sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X