Yılın finali 5 fuarla

Tüyap Bursa, 2015 yılının finalini 5 fuarla yapıyor. ‘Bursa Endüstri Zirvesi’ adı altında toplanan ‘Metal İşleme Teknolojileri’, ‘Bursa Sac İşleme Teknolojileri’, ‘Kalıp Avrasya’, ‘İş ve İşçi Güvenliği, Sağlığı ve Ekipmanları’ ile ‘Otomasyon’ fuarları eş

Yılın finali 5 fuarla

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

 

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, dün Almira Otel’de düzenlenen basın toplantısında, söz konusu fuarların 7 ayrı salonda 21 ülkeden 600’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceğini söyledi. 40 bin metrekarelik alanda hazırlanan organizasyona bu yıl 40 ülkeden 45 bin ziyaretçi gelmesini beklediklerini ifade eden Ersözlü, “Geniş bir yelpazeyle güçlü firmaların, Türkiye’deki en büyük üreticilerin, en önemli dünya markalarının fuarda yerini aldığı tek platform. Bursa’da yapıyor olmak ayrı bir keyif. Bu yılın son fuarları. 2015’i yoğun geçirdik. Finali de çok görkemli bir şekilde yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl 42 bin civarında profesyonel ziyaretçi gelmişti bu yılki hedefimiz 45 binin üzerinde profesyonel ve yabancı delegasyon” dedi.

BİÇİLMİŞ KAFTAN

Tüm stant alanlarının satışının erkenden tamamlandığına işaret eden Ersözlü, geçen yıla göre katılımcı firmaların sayısında yüzde 15 büyüme kaydedildiğini vurguladı. Biş fuarın iyi bir ticaret ve iş yatırımı beklediklerinin altını çizen Ersözlü, yurtdışından gelen iş adamları ile katılımcı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri yapılacağını dile getirdi. İlhan Ersözlü, “Fuarlar işin erbabı için biçilmiş kaftan” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X