Yılın ikinci çeyreğinden sonra iyi dönem bekliyoruz

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda açtıkları stantta ziyaretçilerini ağırlamaya devam ettiklerini belirterek, organizasyonun hem firmalar hem de Bursa açısından iyi bir dinamik olduğunu söyledi.

Yılın ikinci çeyreğinden sonra iyi dönem bekliyoruz

Bu yıl fuara daha hazırlıklı geldiklerinin altını çizen Kurt şunları kaydetti: ‘’Bütün projelerimizi hazırladık ve görücüye çıkardık. Şuan sektör olarak sezonun durağanlık devrindeyiz. Konut kredilerinde biraz yükseklik olduğu için bunu yaşıyoruz belki ama yılın ilk çeyreğinden sonra çok iyi bir 2018 geçireceğimizi düşünüyorum. Faizler geçen yıllara göre 2-3 katına çıktı. Şu anda yüzde 1.16-1.30’lar arası yüksek bir oran var. Hükümetimiz bu konuyla ilgili ciddi bir çalışma içerisinde. Beklentimiz var. İndirim olacağını ve bunun da konut sektörünü hareketlendireceğini düşünüyoruz.” 

SEYİRTEPE KONAKLARI

Fuara 3 yeni proje ile katıldıklarını dile getiren Kurt, Seyirtepe Konakları’nda 16 dönüm peyzaj alanı, 2.5 kilometre yürüyüş yolu bulunduğunu vurguladı. Kurt, ‘’Burada AVM, Lady kulübü, Çocuk kulübü, 5 tane karma havuz, 1 tane kadınlara özel havuz ile tam bir yaşam alanı kurduk. Firmalar olarak, sıfır faizle 60 aya kadar konut kredisini taksitlendirerek kendi içimizde veriyoruz. Bizim inşaat yaptığımız yer Mudanya” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X