Yılın kadını; NERMİN ŞANKAYA

Duayen sanayici ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’nin (BTTDD) Kurucu Başkanı Şükrü Şankaya’nın eşi Nermin Şankaya, BTTDD tarafından ‘Yılın Kadını’ seçildi.

Yılın kadını; NERMİN ŞANKAYA

HATİCE DAL
Duygu dolu anlar yaşayan Nermin Şankaya’ya plaketini BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Emin Latif ile Kadın Kolları Başkanı Reyhan Öztaş verdi. Nermin Şankaya’ya ayrıca, eşi Şükrü Şankaya’nın imzası bulunan BTTDD Dernek Üyeliği Belgesi de teslim edildi. Şankaya Ailesi’nin Bademli’deki evinde dün bir araya gelen Kadir Şankaya, Nergis Şankaya Kotevoğlu, Mutahhar Kotevoğlu, Nurten Otmanlı, Aynur Güçlü de Nermin Şankaya’yı bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

ŞANKAYA’DAN TEŞEKKÜR…
BTTDD Bursa Şubesi tarafından bu yıl 4’üncüsü verilen ‘‘Yılın Kadını” plaketinin sahibi Nermin Şankaya, kendisine vefa gösteren dernek yöneticilerine teşekkür etti. Batı Trakya Türkleri’nin seslerinin tüm dünyada duyulmasını istediğini belirten Şankaya, BTDDD Bursa Şubesi’ne çalışmalarında başarılar diledi.

‘‘YOLUNUZ YOLUMUZDUR…”
Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi olan Şükrü Şankaya’nın birçok başarıya imza attığına dikkat çeken BTTDD Başkanı Ali Emin Latif ise, şöyle konuştu: ‘‘Bizler BTTDD Bursa Şubesi olarak 4 yıldan beri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘Yılın Kadını’ nı seçiyoruz. Daha önceki 3 plaketin ilki 15 Temmuz Şehidi Mustafa Canbaz’ın annesi Ayşe Canbaz’a, ikincisi Dr. Sadık Ahmet’in eşi Işık Ahmet’a, üçüncüsü Batı Trakya’nın ilk kadın öğretmeni Gülter Halil’e verildi. Anavatandaki ilk ödülümüzü ise değerli büyüğümüz Şükrü Şankaya’nın eşi Nermin Şankaya’ya takdim ediyoruz. Şükrü Şankaya burada Batı Trakyalıları temsil etti. Özellikle sanayi alanındaki başarıları binlerce kişiye istihdam sağladı. Bursa’da birçok alanda yer aldı. Devlet Üstün Hizmet Madalyası’nın da sahibi Şükrü Şankaya, birçok başarıya imza attı. Yolu yolumuzdur. Nermin Şankaya’yı ziyaretimizde, Şükrü Şankaya’nın bizlere verdiği emekler için bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Emin Latif ile Kadın Kolları Başkanı Reyhan Öztaş, ”Yılın Kadını” plaketini Nermin Şankaya’ya taktim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X