‘Yılın Marka Kadını’ Hande

Daha önce aldığı ‘En İyi Komedi Kadın Oyuncu’ ödülüyle çok eleştirilen Hande Erçel, bu kez ‘The One Awards’ta ‘Yılın En İyi Kadın Markası’ seçildi.

‘Yılın Marka Kadını’ Hande

Marketing Türkiye ve Akadametre iş birliğiyle düzenlenen ‘The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’, önceki akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 

46 kategoride aday olan markalar arasında yıl içinde itibarını en çok artıranlar ve bu başarıya ortak olan paydaşlarının ödülendirildiği gecede rol aldıkları reklam fillerinin gösterdiği başarılar nedeniyle Aslı Enver ‘Yılın En Başarılı Kadın Marka Yüzü’, Aras Bulut İynemli ise ‘Yılın En Başarılı Erkek Marka Yüzü’ seçildi.

GURUR VERİCİ BİR ÖDÜL

‘Yılın En İyi Erkek Marka’ ödülünü Eser Yenenler kazanırken, ‘Yılın En İyi Kadın Marka’ ismi ise Altın Kelebek’te aldığı ‘En İyi Komedi Kadın Oyuncu’ ödülüyle çok eleştirilen Hande Erçel oldu. Erçel, “Halk tarafından böyle bir ödüle layık görülmek gurur verici” diye konuştu. Tören sonrası Murat Dalkılıç’la aşk yaşadığı iddiası sorulan Erçel, “Bunları başka zaman konuşalım” diye konuyu geçiştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X