Yılın son gününde seksi poz!

TV8’de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında sahneye çıkacak olan Serenay Sarıkaya, 2020 pozuyla bir kez daha sosyal medyaya damga vurdu.

Yılın son gününde seksi poz!

Son dönemin en gözde oyunculardan olan Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Attığı her adımla dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu, takipçilerine yılın son gününde görsel şölen yaşattı.

“2020” POZU GELDİ

TV8’de bu akşam ekrana gelecek olan O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Serenay Sarıkaya da şarkı söyleyerek yarışacak. Geçtiğimiz günlerde kuliste sahne için hazırlık yapıldığı anları paylaşan güzel oyuncuda “2020” pozu geldi.

SOSYAL MEDYADA AKTİFLEŞTİ

Parlak kariyerinin yanında özel hayatıyla gündemden düşmeyen 28 yaşındaki oyuncu, Kerem Bürsin ayrılığı sonrasında sosyal medyada daha aktif hale gelmeye başladı.

BEĞENİLERİ KAPTI

Her paylaşımıyla büyük beğeni ve binlerce yorum alan Sarıkaya, “Ready for 2020” notunu düştüğü son pozuyla kural bozmayarak beğenileri kaptı.( Haberler.com)

İşte Serenay Sarıkaya’nın 2020 pozu;

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X