Yılın son ‘Mucize’si

Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi Mucize’nin galası ilgi gördü. Geceye katılan Özcan Deniz, yıllardır küs olduğu Kırmızıgül’e övgüler yağdırdı.

Yılın son ‘Mucize’si

BU BENİM EN ZOR FİLMİM

Mucize’nin galası Özdilek Park İstanbul’da yapıldı. Mahsun Kırmızıgül’ün yıllardır küs olduğu Özcan Deniz’in de katıldığı galada Mucize’yi ‘en zor filmi’ olarak niteleyen Kırmızıgül, ‘Bu film, hayatlarını çocuklara adamış öğretmenlerin nasıl fedakarlık yaptıklarını gösterecek’ dedi. Özcan Deniz de meslektaşını kutlayarak, ‘Bu yıl çekilmiş en güzel film’ diye övgü yağdırdı.

GECENİN YILDIZI CANSU

Galaya Medcezir’de oynayan sevgilisi Cenk Kangöz’le katılan oyuncu Seda Tosun, kırmızı elbisesiyle yürek hoplattı. Filmde rol alan Tosun, ‘Bugün benim günüm. Bir yıldır bu filmi bekliyorum. Mahsun Bey çok disiplinli ve başarılı, hiç zorlanmadık’ dedi. Hayvansever yönüyle tanınan Ömür Gedik ise filmde güvercinlerin kafalarının koparıldığı sahneyi gerçek sanıp, Mahsun Kırmızıgül’ü eleştirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X