Yıllar sonra

Asmalı Konak dizisinin ardından 13 yıl sonra ‘İkinci Şans’ filmiyle yeniden bir araya gelen Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay, filmin galasında kameralar karşısındaydı.

Yıllar sonra

Yayınlandığı 2002- 2003 yıllarında reyting rekorları kıran ‘Asmalı Konak’ dizisinin unutulmaz ikilisi Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz, yıllar sonra bu kez ‘İkinci Şans’ filminde yan yana geldi. 

Filmin önceki akşam gerçekleşen galasında konuşan Özcan Deniz, ‘Hayatımın en rahat seti oldu. Hatta o kadar rahattı ki, rahatlıktan tedirgin oldum. Filmden beklentim oldukça yüksek’ dedi. 

NURGÜL’Ü SENARYO İKNA ETTİ

Nurgül Yeşilçay’ın senaryoyu okuduktan sonra etkilendiğini ve filmde yer almaya ikna olduğunu dile getiren Özcan Deniz, ‘Nurgül’ü ben ikna etmedim. Beğenmeseydi ben bir şey yapamazdım’ diye konuştu. Filmde ‘Yasemin’ karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay ise Özcan Deniz’in muhteşem bir yönetmen olduğunu ve çekimler boyunca keyifli vakit geçirdiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X