Yıllardır her sabah bunu yapıyor!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yeniceköy Mahallesi’nde her gün sabah namazını kıldıktan sonra evinin önünü süpürerek örnek bir davranışa imza atan 71 yaşındaki Selime Başaran’ı ziyaret ederek, hediye takdim etti.

Yıllardır her sabah bunu yapıyor!

Çevre temizliği ve zamansız çöplerle mücadele konusunda ciddi çalışmalar yapılmasına rağmen halen bu konularda sıkıntı yaşanan İnegöl’de, 71 yaşındaki Selime Başaran uzun yıllardır sürdürdüğü alışkanlığı ile adeta ilçe halkına örnek oluyor.

Yeniceköy Mahallesi’nde ikamet eden Selime teyze, eşi 72 yaşındaki Ali Başaran ile birlikte her gün sabah namazını kıldıktan sonra eline süpürgesini alarak evinin önünde temizliğe koyuluyor.

Yıllardır bu alışkanlığını sürdüren ve haftanın 7 günü evinin önünü temizleyerek örnek bir davranışa imza atan Selime teyzenin bu davranışı, İnegöl Belediyesi’nin dikkatinden kaçmadı. İnegöl Belediyesi Yenice Koordinatörü Durmuş Aydın, Selime teyzenin bu davranışını fark edince durumu Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a bildirdi.

Başkan Aktaş, beraberindeki yöneticilerle birlikte Selime teyze ve eşi Ali Başaran’ı evlerinde ziyaret ederek kendilerine hediyeler takdim etti. Aktaş, bu davranışın herkese örnek olması gerektiğine vurgu yaparak Selime-Ali Başaran çiftine tebriklerini iletti.

Aktaş, “Bugün çok değerli iki büyüğümüz Selime teyzemiz ve değerli eşi Ali Başaran amcamızı Yeniceköy Mahallemizden olan yönetici arkadaşımız ve Yeniceköy Koordinatörümüz ile birlikte ziyarete geldik. Aslında onlar her sorumlu vatandaşın yapması gerekeni yapıyorlar. Fakat artık bu sorumluluklarımızı o kadar az yerine getiriyoruz ki doğal olarak da ister istemez bu tür davranışlar direk dikkat çekiyor. Her sabah rutin bir şekilde düzenli olarak evlerinin önünü temizliyorlar” dedi.

Aktaş, ziyareti sırasında Selime teyzeye fincan takımı ve çiçek, Ali amcaya ise çikolata takdiminde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X