Yılmaz Erdoğan’ın film setinde kaza! Kıvanç Tatlıtuğ yerdeki kanlara bakakaldı

Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği filmin çekimlerinde dublör camdan atlama sahnesinde düşerek ağır yaralandı. Kaza sonrası yerdeki kanları gören Kıvanç Tatlıtuğ ise büyük üzüntü yaşadı.

Yılmaz Erdoğan’ın film setinde kaza! Kıvanç Tatlıtuğ yerdeki kanlara bakakaldı

Yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminin çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Balat’ta büyük bir çekim alanı hazırlayan film ekibi, Balat çekimlerinin ilk gününde büyük bir talihsizlik yaşadı.

yuior.jpg

BAŞI YARILDI, BİLEKLERİ KESİLDİ

Aksiyon dolu gerçekleşen çekimlerde Okan Çabalar’ın camdan atlama sahnesinde dublör kullanılırken, dublörün ağır şekilde yaralanmasıyla sette panik dolu anlar yaşandı. Başı yarılıp, bileklerinde kesikler oluşan oyuncu, hastaneye kaldırıldı.

i-029.jpg

Çekimler kaldığı yerden devam ederken, Kıvanç Tatlıtuğ’un yerde kan izlerini görmesiyle büyük üzüntü yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

o-037.jpg

Çekimlere çevre halkı da ilgi gösterirken, Kıvanç Tatlıtuğ’un korumalarının yanı sıra set çalışanları adeta etten duvar ördü. Tatlıtuğ’un da çekimler esnasında dublörünün hazırda bekletilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X