Yılmaz Güral: “Girişimci Sayısının Artırılması Gerekiyor”

Menemen Ticaret Odası (MTO), KOSGEB projeleri kapsamında bir bilgilendirme semineri düzenledi. Menemen Ticaret Odası (MTO), önemli bir toplantıya…

Yılmaz Güral: “Girişimci Sayısının Artırılması Gerekiyor”

Menemen Ticaret Odası (MTO), KOSGEB projeleri kapsamında bir bilgilendirme semineri düzenledi. Menemen Ticaret Odası (MTO), önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) projelerini destekleme programı kapsamında düzenlenen seminere, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, yönetim kurulu üyesi Erdinç Cengiz, meclis başkan vekili Erkan Çoban, meclis üyesi Önder Zorba ve ilçe meslek odası başkanları katıldı. Programda bir konuşma yapan Yılmaz Güral, girişimci sayısının artırılması gerektiğini ifade ederek, “Ülkemiz ekonomisinin güçlenmesi için girişimci sayısının artırılması gerekiyor. Biz bu düşüncede olduğumuz için elimizden gelen her şeyi odamızda gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Menemende böyle bir ilginin ve kalabalığın olması beni mutlu etti” dedi. Programa katılan Dr. Özgür Armaneri ise ilk başta KOSGEB ile genel bilgiler verdikten sonra, KOSGEB destek programlarının ayrıntılarını anlattı. Armaneri ayrıca, sektörel ve bireysel destekler hakkında da bazı bilgiler aktardı. Program sonunda MTO Başkanı Yılmaz Güral, Dr. Özgür Armaneri’ye plaket takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X