Yılmaz Morgül, Afrin’e gitmek için dilekçe verdi!

Şarkıcı Yılmaz Morgül, Afrin’deki terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda gönüllü askerlik yapmak için dilekçe verdi.

Yılmaz Morgül, Afrin’e gitmek için dilekçe verdi!

Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonu kapsamında sanat dünyasından peş peşe destek mesajları gelmeye başladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Yılmaz Morgül’ün hareketi ise mesajın çok ötesine geçti. Morgül askerlik şubesine gidip Afrin’de gönüllü askerlik yapmak için dilekçe verdi.
 

INSTAGRAM PAYLAŞIMIYLA DUYURDU

Morgül, askerlik şubesi önünde çektiği video ile Afrin’e gitmek için dilekçe verdiğini söyledi videoyu Instagram hesabından paylaştı.
 

“SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR”

Morgül videoda şunları söyledi:

Vatanımı bayrağımı Atürk’ümü çok seven bir sanatkar olarak Afrin’de gönüllü asker olmak istediğim için askerlik şubesine geldim. Dilekçemi verdim. Kaydımı yaptırdım. Çünkü benim için en önemli söz; “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır! – Mustafa Kemal Atatürk”

İşte Morgül’ün Instagram paylaşımı:

yilmaz-morgul-afrin-de-askerlik-yapmak-icin-10512503_4051_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X