Yılmaz: Osmangazi’de 50 mahalle konseyi kurduk

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda seçim öncesi çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Yılmaz: Osmangazi’de 50 mahalle konseyi kurduk

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve İlçe Teşkilatı üyeleri, Tuna Mahallesi’nde mahalle sakinleri, mahalle başkanları ve meclis üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıya katıldı.

 

Toplantıda konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, seçimden önce Osmangazi sınırları içerisinde yer alan 136 mahalleyi tek tek ziyaret etmek istediklerini ve bu bağlamda birçoğunun ziyaret edildiğini söyledi. 

 

Göreve gelir gelmez mahalle konseylerinin kurulması yönünde çalışmalar başlattıklarını hatırlatan Ali Yılmaz, “Yaklaşık 2 ay önce başlayan projemizde bugün 50’ye yakın mahallemizde bu konseyler kuruldu ve önemli çalışmalara imza atıyorlar. Seçimden önce tüm mahallelerde bu konseylerin aktif bir şekilde çalışmasını sağlamak istiyoruz” dedi.

‘BİZ KAZANACAĞIZ’

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere yönelik de konuşan Ali Yılmaz, “2002’den bu yana her seçimde olduğu, bu seçimin de tartışmasız galibi AK Parti olacaktır. Yalnız bu inanç, bugüne kadar rehavete yol açmadı, Bizi iş yapmaktan hiç bir zaman alıkoymadı, alıkoyamaz da. Biz, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilen ve bu bilinçle hizmet eden bir partinin mensuplarıyız çünkü. Hepimiz “Güçlü Türkiye Güçlü Gelecek” uğrunda gece-gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar hep bu uğurda emek harcadık, bundan sonra da harcamaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X