Yılmaz: Yatırımlar sürecek

2016 yılını dolu dolu geçireceklerini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, fikir, öneri ve projelerin yanı sıra yapıcı eleştirilere de açık olduklarını söyledi.

Yılmaz: Yatırımlar sürecek

CEMAL KIRGIZ

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapan yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, kadın ve gençlik kolları üyelerini ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Fikir, öneri ve projelerin yanı sıra yapıcı eleştirilere de açık olduklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 4 yıllık hizmetleri anlattı. Hizmet ve yatırımları bundan sonra da devam ettireceklerini ifade eden Yılmaz, “Görevde bulunduğumuz 4 yıl içinde 20 yıllık iş yaptık” dedi.

Gemlik’e bundan önce önemli hizmetler vermiş kişilerin, bundan sonraki çalışmalara da katkı koymaları için bu toplantıyı organize ettiklerini ifade eden Yılmaz, belediyeciliğin her alanında hizmet çıtasını yükseltmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 160 milyon liralık Büyük Kumla Barajı ve 83 milyon liralık Bölge Hastanesi yatırımlarının da ilçenin en büyük yatırımları olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, daha yaşanabilir bir Gemlik için 2016 ve 2017’de de hizmet ve yatırımların devam etmesi için, toplantıya katılan herkesten fikir, proje, öneri ve eleştirileri beklediklerini kaydetti.

Köy Statüsünden mahalle statüsüne dönüşen bölgelere yapılan spor tesisleri, meydan çalışmaları, yol genişleme çalışmaları, çocuk parkları ve çevre düzenleme çalışmaları gibi projeleri de anlatan Yılmaz, ilçe merkezi ve eski köylere yönelik alternatif yol çalışmalarını, okul, cami ve spor tesisi çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X