Yılmaz’dan esnaf ziyareti

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Dereboyu Mevkii’ndeki Balıkçılar Çarşısı’nda balıkçılarla sohbet edip, balık satışları hakkında bilgi aldı.

Yılmaz’dan esnaf ziyareti

Cadde üzerindeki işyerlerini ve mağazaları da dolaşarak esnaflı ziyaret eden Yılmaz, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. 

Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör’ün de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde enflasyonla mücadeleye destek vererek ekonomiye sahip çıkan esnafın takdir edilmesi gerektiğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Esnafımız devletimizin, biz de her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız. Enflasyonla topyekûn mücadelede biz de varız diyen tüm esnaflarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Her gün farklı mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden  Belediye Başkanı Refik Yılmaz, belediye olarak her fırsatta halkla iç içe olduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X