Yılmaz’dan, Torun’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’a, geçtiğimiz hafta düzenlenen il kongresi sonrasında ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri başladı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte il başkanı Cemalettin Torun’a ziyarette bulund

Yılmaz’dan, Torun’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte il başkanı Cemalettin Torun’a ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Osmangazi ilçe başkanı Ali Yılmaz, sözlerine başkan Torun’a ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sunarak başladı. Yılmaz, kongreler süreci sonunda partilerini en iyi şekilde temsil edecek isimlerin il ve ilçe yönetimlerinde göreve geldiğine inandıklarını belirterek, “Partimizin il teşkilatları adına önemli bir süreci atlattık. Yeni il ve ilçe teşkilatlarımızın şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra önümüzdeki ilk hedefimiz olan 2015 Genel Seçimleri’ne hazırlık sürecimiz başladı. Biz AK Parti Osmangazi teşkilatı olarak partimize yeni bir başarı daha kazandırmak adına elimizden gelen her çabayı göstereceğiz” dedi.

 

İl başkanı Cemalettin Torun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Torun, “Hepimiz için önemli bir süreci daha atlattık. Çok şükür kongrelerimiz, partimize yakışır şekilde birlik ve beraberlik içinde geçti. Bu birlikteliğimizi seçim sürecinde de gösterip, AK Parti’nin ve ülkemizin önüne koyduğu hedefler doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Osmangazi İlçe yönetimimize bu yolda büyük işler düşüyor. Bursamızın merkezi ve en büyük ilçesi konumundaki Osmangazimizin başarılı olması, tüm Bursa teşkilatlarının başarılı olması demektir. Bu bilinçle çalışmalısınız. Halkımıza verdiğimiz anayasa sözümüzün tutulması ve Yeni Türkiye hedefimizin gerçeğe dönüşmesi için bu seçimlerden başarı ile ayrılmamız şart. Ben halkımızın bize karşı olan teveccühü ve çalışma azmimiz bunu başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X