Yine aynı ilçe! Doğum günü partisine baskında pes dedirten savunma

“Miss Uganda” ve “Pazar ayini” gibi yabancı uyruklu şahısların etkinlikleriyle gündeme gelen İstanbul’un Esenyurt ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, yasağa rağmen açık olan ve içerisinde doğum günü partisi düzenlenen bir kafeye baskın düzenledi. Baskında kafede bulunan ve sosyal mesafe kuralına uymayan yabancı uyruklu 54 kişiye 3 bin 150’şer lira para cezası uygulandı. Polisi karşısında gören işyeri sahibi ise, “Bunlar paket servis” diyerek kendini savunması ‘pes’ dedirtti.

Yine aynı ilçe! Doğum günü partisine baskında pes dedirten savunma
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, yasağa rağmen açık olan ve içerisinde doğum günü partisi düzenlenen bir kafeye baskın düzenledi. Polisi karşısında gören işyeri sahibi, “Bunlar paket servis” diyerek kendini savunması pes dedirtti.

“Miss Uganda” ve “Pazar ayini” gibi yabancı uyruklu şahısların etkinlikleriyle gündeme gelen Esenyurt bu seferde İranlı bir grubun “kaçak doğum günü” partisiyle adından söz ettirdi.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde bulunan bir kafenin açık olduğu ihbarını alarak mekana baskın düzenledi. Baskında çoğunun İran uyruklu kişilerin oluşturduğu 54 kişiye Hıfzıssıhha Kanununa muhalefetten 3 bin 150’şer liradan toplamda 170 bin 100 TL para cezası kesildi.

ÇOCUKLARINI MASA ALTINA GİZLEDİLER

Ekiplerin baskını sırasında görüntülendiklerini anlayan içerideki bazı şahıslarda yüzlerini gizlemeye çalıştı. 54 kişinin bulunduğu ve sosyal mesafenin uygulanmadığı mekânda ise, bazı masalardaki oturan ailelerin çocuklarını masaların altına gizledikleri, bir kişinin de partiye köpeğiyle geldiği görüldü. Yapılan çalışmaların ardından açık olmaması gereken kafe zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

İŞYERİ SAHİBİ: BUNLAR PAKET SERVİS

Yasak olmasına rağmen açık olduğu öğrenilen kafeye yapılan polis baskını esnasında polis ile işyeri arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Polisin yasak olmasına rağmen neden açıksınız? sorusuna ise işyeri sahibi, “Paket servis” diyerek cevap vermesi ‘pes’ dedirtti.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X