Yine iş başındalar

Karabükspor karşısında kaybedilen sadece 3 puan olmayacak gibi duruyor.

Yine iş başındalar

Bursaspor saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ile takım halinde sportmenliğe aykırı hareketten, Filipe Josue ise bilinçli olarak kart görmekten dolayı PFDK’ya sevkedildi. 

Bursaspor’a Kardemir Karabükspor maçının faturası ağır olmaya devam ediyor. Sahadan uzatmalardaki ofsayt golüyle mağlup ayrılan yeşil beyazlıların peşini bu kez Türkiye Futbol Federasyonu bırakmıyor. Hukuk Müşavirliği, dünkü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporlarında Bursaspor’u yine boş geçmedi. Yeşil beyazlı kulüp Karabükspor maçındaki saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ile takım halinde sportmenliğe aykırı hareketten PFDK’ya sevkedildi. 

PAHALIYA MAL OLABİLİR

Bu 3 olaydan dolayı da Bursaspor’a para cezası gelmesi bekleniyor. 

Timsah’ın Portekizli yıldızı Filipe Josue’de ‘bilinçli olarak kart görmesi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 37. maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi. Portekizli oyuncu karşılaşmanın uzatma bölümlerinde hakeme itirazdan dolayı ikinci sarı karttan kırmızı görmüştü. 

MABIALA DA SEVKEDİLDİ

24 yaşındaki oyuncuya iki maç ceza gelmesi durumunda hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasında takımındaki yerini alamayacak. Bu arada Kardemir Karabüksporlu Destın Mabiala’da tıpkı Josue gibi ‘bilinçli olarak kart görmesi’ nedeniyle PFDK’ya sevkedildi. Karadeniz ekibinin Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’a ise futbolcusunun bilinçli kart görmesini sağlamasından dolayı sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı getirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X