Yine olmadı: 24-30

Yeni yılın ilk maçında evinde istediğini alamayan Bursagücü 2 galibiyette kaldı. Bursa ekibi, zaman zaman etkili olduğu maçta, lig lideri Polatlı Belediyespor’un ikinci yarıdaki istekli oyununu durduramadı ve karşılaşmadan 30-24 mağlup ayrıldı.

Yine olmadı: 24-30

RECAİ UYSAL

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Bursagücü, evinde lider Polatlı Belediyespor’a 30-24 mağlup oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada zaman zaman etkili olan Bursa ekibi, istediğini alamadı. Karşılaşmanın ilkyarısında rakip hücumları durdurmakta zorlanan Bursagücü, Polatlı’nın üstünlüğüne engel olamadı. Karşılaşmanın ilkyarısını 15-12 geride kapatan Bursa ekibi, ikinci yarıya istekli başladı.

ENGEL OLAMADI

Rakibine kolay gol izni vermeyen Bursagücü, üst üste bulduğu gollerle 42.30’da skora denge getirmeyi bildi: 20-20. Ancak, bu dakikadan sonra hücumda etkisiz kalan Bursa ekibi, kalan bölümde sadece 4 gol bulabildi. Rakip gollere de engel olamayan Bursagücü, karşılaşmadan 30-24 mağlup ayrıldı. Bursa ekibi, bu sonuçla ligdeki 11. maçında 9. yenilgisini almış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X