Yine şov yaptılar

ING AllStar 2020 yine renkli görüntülere sahne oldu. Kırmızı Takım’ın, Beyaz Takımı’ı 144-126 mağlup ettiği organizasyonda sayı, smaç ve 3 sayı yarışmaları izleyenleri büyüledi.

Yine şov yaptılar

Basketbolun yıldızlarının sahne aldığı ING AllStar 2020 organizasyonu yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda parkenin sihirbazları hünerlerini sergilerken, düzenlenen yarışmalar etkinliğe renk kattı. Frutti Extra Bursaspor’dan Christopher Jones ve TOFAŞ’tan Berk Uğurlu’nun Kırmızı Takım, yine TOFAŞ’tan Devin Williams’ın da Beyaz Takım’da yer aldığı müsabakada Kırmızı Takım, Beyaz Takım’ı 144-126 mağlup etmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise İTÜ’den Archie Lee Goodwin oldu.

MELİH’TEN ÜST ÜSTE 3. ZAFER

Organizasyonda düzenlenen yarışmalar ise izleyenlerden alkış aldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen şut yarışmasında Frutti Extra Bursaspor Yardımcı Antrenörü Tutku Açık’ın da yer aldığı yeşil takım kazanırken, yine Potanın Timsahları’nda forma giyen Ender Arslan’ın yer aldığı kırmızı takım ikinci sırada yer aldı. Frutti Extra Bursaspor’dan Perry Jones’un da yer aldığı 3 sayı yarışmasını Fenerbahçe’den Melih Mahmutoğlu kazanırken, tecrübeli oyuncu bu organizasyonda üst üste 3. kez zafere ulaşarak tarihe geçti. Perry Jones ise yarışmada finale kalamadı. Etkinlikte merakla beklenen smaç yarışmasının galibi ise Pınar Karşıyaka’dan Onuralp Bitim oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X