Yine yeniden Prosinecki

Mutlu Topçu’yu yeni sezon için düşünmeyen Ali Ay yönetimi takımı Hırvat teknik adama emanet etmeyi planlıyor…

Yine yeniden Prosinecki

Azerbaycan Milli Takımı’yla yaşadığı problemleri halledememesi nedeniyle Hamza Hamzaoğlu’nun ardından Bursaspor’a gelemeyen 48 yaşındaki çalıştırıcı gündemin ilk sırasında bulunuyor. Alman Winfried Schafer’da yönetime haber gönderdi.

Akhisar Belediyespor karşısında aldığı şok yenilginin ardından önümüzdeki sezon için radikal kararlar alma aşamasında olan Bursaspor yönetiminin ilk hedefinde teknik direktör konusu var. Sezon sonuna kadar anlaşması bulunan Teknik Direktör Mutlu Topçu ile önümüzdeki dönem çalışmamayı düşünen Bursaspor yönetiminin ilk hedefinde Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasından sonra da gündeme gelen Robert Prosinecki’nin olduğu öğrenildi. 

HÜCUM FUTBOLU OYNATIYOR

O dönem Azerbaycan Milli Takımıyla yaşadığı problemleri halledememesi nedeniyle Bursaspor’a gelemeyen Hırvat teknik adam için Başkan Ali Ay’ın ısrarcı olduğu belirtildi. Yeşil beyazlı kulüpte görev almayı çok isteyen Prosinecki kariyerinde bir dönem Kayserispor’u da çalıştırmıştı. Özellikle oynattığı hücum futboluyla tanınan 48 yaşındaki çalıştırıcının Azerbaycan Milli Takımıyla da sözleşmesi Haziran ayında son buluyor. 

SCHAFER GELMEK İSTİYOR

Bu arada dün Özlüce Tesislerinde hareketli saatlerde yaşandı. Bursaspor ve Karlsruher arasında oynanan unutulmaz İntertoto maçında Alman ekibinin başında olan Winfried Schafer’in yeşil beyazlı yönetime haber gönderdiği öğrenildi.  67 yaşındaki teknik adamın temsilcisinin dün tesislerde Bursaspor yönetimiyle bir araya geldiği ve görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi. Bursaspor’a gelmek isteyen Schafer, şuan Jamaika Milli Takımının başında bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X