YKS Simülasyonu Bursa Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşti

EKA Kurs ve Birlik Vakfı katkılarıyla düzenlenen YKS Simülasyonu TYT ve AYT’den sınava girecek Bursalı tüm öğrencilerin katılımıyla 19-20 Haziran tarihlerinde Bursa Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşti.

YKS Simülasyonu Bursa Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşti

Türkiye genelinde 26 – 27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS öncesi sınava girecek olan gençlere yönelik hazırlık kampları kapsamında 19 – 20  Haziran tarihlerinde TYT ve AYT sınavları yapılarak, gençlerin sınav koşullarına hazır hale gelmesi konusunda önemli bir uygulamaya imza atılmıştır.

19 Haziran tarihinde TYT, 20 Haziran tarihinde AYT simülasyonu yapılarak, öğrenciler hem sınav formatına hem de sınav sorularına hazır hale gelmeleri konusunda ciddi ivme kazandı. Sınava girişlerde 15 dakika, kalem seti, üst arama, giriş belgesi ve kimlik kontrolü gibi ÖSYM kuralları uygulanarak gençler sınav öncesinde karşılaşabileceği tüm senaryolara hazırlanmış oldu.

Öğrenciler sınav salonlarına girdiklerinde kendilerini gözetmen öğretmenleri, sıralarında ise sınavda kullanacakları sınav setleri ile karşılandı.

Uygulamayı gerçekleştiren MİMKA EĞİTİM GRUP bünyesinde yer alan EKA KURS kurucusu Kemal KARAKAYA; grubumuza bağlı kurumlarımızda ve diğer özel kurslarda sınava hazırlanan öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmesi için sadece bilgi birikimi olarak değil, sınav ortamına da hazır olması gerektiğinin önemine dikkat çektiklerini ve bunun gerçekleşebilmesi için ÖSYM formatında bu tip simülasyonların sınava girecek öğrencilerin faydasına olduğunu kaydetti.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X