Yoğun bir yıl olacak

Gelecek yıl milli takımların birçok organizasyonda boy göstereceğini belirten Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, “Kulüp bazında başarılı bir yılı geride bırakmak üzereyiz” dedi.

Yoğun bir yıl olacak

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, gelecek yıl milli takımlarda oldukça yoğun bir sezon geçireceklerini söyledi. Mutlugil, özellikle kulüp bazında başarılı bir yılı geride bırakmak üzere olduklarını belirterek, “Umuyorum ki önümüzdeki yıl hem milli takımlarımızda hem de kulüplerimizde bu başarılar, artarak devam edecektir” dedi. 

Gelecek yıl Grand Prix, Dünya Ligi ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nın yanı sıra çeşitli yaş gruplarında Avrupa ve Dünya Şampiyonaları oynayacaklarını kaydeden Mutlugil, “Bu yıl milli takımlar düzeyinde daha önce ulaşamadığımız bir başarı elde ettik” ifadelerini kullandı.

FİRE VERMEDİK

A Bayan Milli Takımı’nın en önemli turnuvasının, 26 Eylül-4 Ekim 2015 tarihleri arasında Belçika ve Hollanda’nın ortaklaşa düzenleyeceği CEV Bayanlar Avrupa Şampiyonası olduğunu dile getiren Mutlugil, “Bu turnuvalarla birlikte yıl boyunca çeşitli yaş gruplarında Avrupa ve Dünya Şampiyonaları oynamaya devam edeceğiz. CEV Erkekler 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ve FIVB Bayanlar 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’na ise ev sahipliği yapacağız” şeklinde konuştu. 

Kulüp bazında da başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Mutlugil, 2014-2015 sezonuna Avrupa kupalarında 12 takımla başladıklarını ve şu ana kadar tüm takımların, fire vermeden yoluna devam ettiğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X