Yok böyle bir maç: 2-0

Temsilcimiz, kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibini 12. dakikada Alim ve 32. dakikada Ali Serin’in golleriyle geçti. Ali Serin’in iki şutu direkte patlarken kaleci İhsan 2 penaltı kurtardı.

Yok böyle bir maç: 2-0

AYHAN FİDAN

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Karacabey Birlikspor, çok kritik bir maçta sahasında Kartalspor’u 2-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. 12. dakikada Karacabey Birlikspor atağında topla buluşan Alim Harlak kaleci Ender’i çalımlayarak topu filelere gönderdi. 

1-0. 32. dakikada Hurşut Meriç’in kullandığı korner vuruşunda ceza sahasında topla buluşan Ali Serin topu filelere göndererek ilk yarının skorunu belirledi: 2-0. 

İHSAN KALEDE DEVLEŞTİ

İkinci yarı tam bir heyecan fırtınası şeklinde geçti. 46. dakikada kullanılan korner atışında Ali Serin’in vuruşunda top direkten dönerken, 4 dakika sonra Ali’nin bir şutu daha direkte patladı. 

62. dakikada Kartalspor penaltı kazandı ve Ozan’ın vuruşunda kaleci İhsan gole izin vermedi. 90.dakikada Kartalspor Aytek Öktem ile bir kez daha penaltı atışı kullandı. Kaleci İhsan bir kez daha sahneye çıkarak karşılaşmayı Karacabey Birlikspor’un 2-0 kazanması sağladı. 

STAT: M. Fehmi Gerçeker

HAKEMLER: Volkan Okur (**) Suha Adıyaman (**) Emrah Altınsoy (**)

GOLLER: Dk.12 Alim Harlak, Dk.32 Ali Serin (Karacabey Birlikspor) 

SARI KART: Yok

KARACABEY BİRLİKSPOR: İhsan Turgut (***) Mehmet Serdar (***) Muhammed Rıdvan (***) (Dk.75 Gökhan *) Hurşut Meriç (***) (Dk.82 Hüseyin *)  Ali Serin (***) (Dk.81 İbrahim) Gökhan (***) Süleyman (**) Alim Harlak (***) Yusuf (***) Samet (**) Deniz Keskin (***) 

KARTALSPOR: Ender (*) Emrah (*) Dündar (*) Aytek (*) Recep (*) (Dk.81 Sefa) Recep (**) Mustafa (*) (Dk.72 Furkan *) Tahsin (*) Muhammet (*) (Dk.45 Yasin *) Tulga (*) Ozan (*) 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X