Timsah potada kendine geldi…

Pınar Karşıyaka karşısında muhteşem bir zafere imza atarak zirve takipçisi rakibini devirmeyi başaran Frutti Extra Bursaspor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Timsah potada kendine geldi…

ING Basketbol Süper Ligi’nin 26. haftasında deplasmanda zirve takipçisi Pınar Karşıyaka’yı Shayok’un son saniye basketiyle deviren Frutti Extra Bursaspor’da hem üst üste 4. galibiyetini almanın hem de iddialı rakibi karşısında sahadan zaferle ayrılmanın mutluluğu yaşanıyor. İzmir’de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçın büyük bölümünde üstün olan, ancak karşılaşmanın dördüncü periyodunda sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, bitime saniyeler kala geriye düşerken, Shayok’la zafere ulaştı. Mücadelenin bitimine 25 saniye kala 82-80 geriye düşen, Shayok’un üçlüğüyle skoru 83-82’ye getiren Potanın Timsahları, son 6 saniyede yeniden 84-83 geriye düşse de yine Shayok’un son saniye basketiyle mücadeleden 85-84 galip ayrılmayı başardı.

EN BÜYÜK GALİBİYETLERDEN

Zorlu karşılaşmada muhteşem bir galibiyete ulaştıklarını söyleyen Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Dusan Alimpijevic, “Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlarla çok gurur duyuyorum. 10 oyuncuyla bu enerjiyi, eforu ortaya koymak çok zor. Sezonun en büyük galibiyetlerinden birisini aldık. Pınar Karşıyaka’ya karşı oynuyorsanız. Bu yüzden çok iyi bir hazırlık yapmanız gerekiyor. Çünkü ligin en iyi savunma yapan takımlarından bir tanesi ve hem sistemleri hem bireysel performansları gereği sıradışı bir takım. Yaptıkları şey yaptıkları savunma hakikaten sıradışı. Zorlu maçtan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X