Yok böyle heyecan

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü’nün (BASK) Balat Atatürk Ormanı’ndaki organizasyonu büyüledi… Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla tarafından düzenlenen Trial Türkiye Şampiyonası 2. Ayak yarışlarında şov sona erdi.

Yok böyle heyecan

RECAİ UYSAL

Otomobil sporlarında, Trial Türkiye Şampiyonaları 2. ayak yarışları Bursa’da sona erdi. Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından, Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen organizasyondaki mücadele Balat Atatürk Ormanı’nda nefes kesti. 2 araç ve 4 sporcudan oluşan 6 ekibin mücadele ettiği Trial Türkiye Şampiyonası’nda takımlar 2 gün boyunca rakiplerinden daha iyi zamana hatasız ulaşabilmek için mücadele ettiler. Toplam 6 yarıştan oluşan Trial Yarışları’nın Nilüfer etabı, halkla iç içe yapılması nedeniyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği de taşırken, Bursalı sporseverler organizasyona büyük ilgi gösterdiler.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Organizasyonun ilk gününde ekipler 800 metre uzunlundaki 10 kapıyı en kısa sürede geçmeye çalışırlarken, dün de 850 metre uzunluğundaki 10 kapıyı en kısa sürede ve hatasız geçmek için mücadele ettiler. İlk günün tersi istikamette gerçekleştirilen ikinci gün yarışlarında da ekipler oldukça zorlandı. Zaman zaman yağış altında gerçekleştirilen organizasyonda birçok takım parkuru tamamlayamazken, zorlu etapta izleyiciler için oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X