Yok böyle istatistik! 3 pozisyondan biri kesin gol…

TFF 1. Lig’in en skorer isimlerinden biri olan Bursaspor’un 18 yaşındaki futbolcusu Ali Akman, girdiği 3 pozisyondan 1’ini golle sonuçlandırıyor.

Yok böyle istatistik! 3 pozisyondan biri kesin gol…

TFF 1. Lig’de bu sezonun en çok dikkat çeken isimlerinin başında gelen Bursaspor’un 18 yaşındaki golcüsü Ali Akman, girdiği pozisyonlarda rakip kalecileri geçmekte zorlanmıyor.

9 haftada 7 gol atan Ali Akman, girdiği pozisyonların yüzde 32’sini gole çevirmeyi başardı.

Genç futbolcu ayrıca, her şekilde topu filelerle buluşturmasını da biliyor. Ali Akman, attığı 7 golün 3’ünü sağ, 3’ünü de sol ayakla kaydederken, 1 de kafa golüne imza attı. 18 yaşındaki futbolcu, gollerinin tamamını ceza sahası içinden attı.

Her gün yeni bir iddia!
Bu arada sözleşmesi sezon sonunda bitecek genç futbolcu için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. 18 yaşındaki golcü oyuncunun hem amcası hem de menajeri olan Ayhan Akman’ın Galatasaray’a söz verdiği iddia edildi.

Ayhan Akman’ın “Fatih hocaya sözümüz var” dediği ve genç oyuncunun sözleşmesinin tamamlamasının ardından Galatasaray’a transferinin gerçekleşeceği iddiası ortaya atıldı. Sözleşme tamamlandığında, sarı kırmızılıların yetiştirme tazminatı ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alacağı ifade edilirken, Galatasaray formasıyla tecrübe ve başarılar elde ettikten sonra daha donanımlı bir şekilde Avrupa’nın yolunu tutmak istediği iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X