Yok böyle sevgi

Bergüzar Korel’in hayranlarının bir araya gelerek oluşturduğu fan kulüp üyeleri, ünlü sanatçıya 33. doğum gününde 2 bin fidanlık bir hatıra ormanı sürprizi yaptı.

Yok böyle sevgi

NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ

Sayıları 10 bini aşan Bergüzar Korel Fun Club üyeleri, ünlü sanatçıya unutamayacağı bir sürpriz hazırladı. Uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdükleri İstanbul Çatalca’daki hatıra ormanını tamamlayan üyeler, tam 2 bin fidandan oluşan ormanın fotoğraflarını 33. yaş gününde Korel’e gönderdiler. Fotoğrafları görünce büyük sevinç yaşayan Korel, ‘Ne diyeceğimi bilemiyorum. Her birinizin kalbinde yer edinebilmek ne kadar değerli’ dedi.

YEŞİL BİR GELECEK İÇİN

Bergüzar Korel’in sosyal medya hesabından ettiği teşekküre kayıtsız kalmayan hayranları ünlü sanatçıya sevgilerini ve iyi dileklerini sundular. Aylar süren hatıra ormanı hazırlıklarını sanatçıdan sır gibi saklayan fan kulüp üyeleri, ‘Adınızı bu dünyaya kazımak istedik. Her yeşeren fidan ülkemiz için umut olsun istedik. Çocuğunuz Ali’ye ve Ali’nin çocuklarına sizin adınızı taşıyan daha yeşil gelecek bırakmak istedik’ dediler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X