Yok böyle şov

Ses ve ışık gösterileri ortaya renkli görüntüler çıkarırken, şöhretler maçının başlama vuruşunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.

Yok böyle şov

Resmi açılışı dün gerçekleştirilen Timsah Arena için yapılan törende tam bir görsel şov vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın stada adım atmasıyla birlikte başlatılan ses ve ışık gösterileri ortaya renkli görüntüler çıkardı. Bu görsel şov tüm tribünlerde çoşkunun artmasını sağlarken, stada giriş anında tüm taraftarlara Türkiye ve Bursaspor bayrakları dağıtıldı. Timsah Arena’yı ilk kez görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, hayranlıklarını dile getirdiler. 

İLK GOL ALİ TANDOĞAN’DAN

Stadın açılışı kurdelasını kesen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra sahaya indi ve stadın açılış maçında oynayacak olan eski futbolcularla tek tek tokalaştı. Bursaspor ve Türk futbolunun şöhret isimlerinin  maçının başlama vuruşu da Cumhurbaşkanından geldi. Bursaspor’lu şöhretlerin 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın tek golünü Ali Tandoğan kaydetti. Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Ali Tandoğan, böylece Timsah Arena’da gol atan ilk isim oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X