Yol arkadaşınız kitap olsun

52. Kütüphane Haftası nedeniyle İlçe Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda protokol üyeleri de 10 dakika kitap okuma etkinliğine katılarak destek verdi.

Yol arkadaşınız kitap olsun

Programa İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, okul müdürleri, kamu kurum ve kuruluşları, Kılıçaslan İlkokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı. Programda Kütüphane Haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler eserlerini okuyarak hediyelerini aldı.

KİTAPLARIN YERİ AYRIDIR

İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, “Kütüphaneler kitaplarla anlamlı, bunu anlamlı kılan ise insanlarımızın ziyaret etmesi ve faydalanmasıdır. Biz de yol arkadaşınız kitap olsun diyoruz. Teknoloji nedeniyle bilgiye ulaşmak kolaylaştı. Ama söz uçar yazı kalır. Kitapların yeri ayrıdır. Okumak her zaman başarıyı getirir. Okuma alışkanlığı kazanan sınavlarda daha başarılı olmaktadır. Bizler de Belediye Başkanımız ve daire amirlerimiz ile birlikte mahallelerde yaptığımız kıraathane toplantılarında Halkımıza kitap okumayı öneriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X