Yol Arkadaşı’yla Bursa’ya

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, yeni filmleri ‘Yol Arkadaşım’ın dün akşam Korupark AVM’deki özel gösteriminde hemşehrileriyle buluştu.

Yol Arkadaşı’yla Bursa’ya

FERİT TELSEREN


BÜYÜK İLGİ GÖRDÜLER

Bursalı oyuncu İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazıp başrolünü de Oğuzhan Koç’la paylaştığı ‘Yol Arkadaşım’ adlı komedi filminin Bursa özel gösterimi dün akşam Korupark AVM’de yapıldı. Galada Bursalı hemşehrilerinden büyük ilgi gören ünlü ikili, ‘Filmimize çok inanıyoruz, çok güveniyoruz. Çok eğlenceli çok komik bir film yaptığımızı düşünüyoruz’ dedi.

OĞUZHAN’DAN ESİNLENDİM

Filmi yazarken Oğuzhan Koç’un hayatından esinlendiğini belirten İbrahim Büyükak, bu yüzden filme yakın dostunu oynatmaya karar verdiğini belirtti. Senaryoyu çok sevdiğini söyleyen Oğuzhan Koç ta; ‘Biz her yeni projemizi ilk defa mutlaka birbirimize gösterir ve fikir alırız. Birbirimizin düşünce ve önerilerine önem veririz’dedi. İkili şov programları 3 Adam’ın da Ocak ayında başlayacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X