Yol geçen hanı!

59 golle ligin en çok gol atan takımı olan Bursaspor’un fileleri tam 42 kez sarsıldı. Takım savunmasında yaşanan sıkıntı Timsah’ın daha üstlerde olmasını engelledi.

Yol geçen hanı!

Kasımpaşaspor karşısında aldığı 5-3’lük şok skorla sarsılan Bursaspor’da gözler kalan 5 haftaya çevrildi.

Avrupa’ya gitmeyi kafasına koyan ve UEFA tarafından verilen cezayı bu sezon kaldırmak isteyen yeşil beyazlıları korkutan tek konu yenen basit goller. Savunmada yaşanan sıkıntılar Timsah’ı bir hayli zor durumda bıraktı. Kasımpaşaspor karşısındaki basit hatalar ise herkesi çileden çıkardı. 59 golle ligin en çok gol atan takımı olan Bursaspor’un fileleri 29 hafta sonunda tam 42 kez sarsıldı.

SADECE 6 MAÇ

Sıralamada üstte yer alan Beşiktaş şuana kadar 26, Galatasaray 34, Fenerbahçe ve Başakşehir ise 26’şar gol yedi. Dikkat çeken ayrıntılardan biri de Bursaspor’un 29 hafta boyunca sadece 6 maçta kalesinde gol görmemesi oldu. 4.haftada Rizespor, 7.haftada Balıkesir, 8.haftada Sivasspor, 11.haftada Başakşehir, 23.haftada Eskişehirspor ve 26.haftadaki Kayseri Erciyes karşılaşmalarında kalesini gole kapayan Şenol Güneş’in öğrencileri diğer mücadelelerde aynı başarıyı gösteremedi.

KARABÜK MAÇINDA KİM OYNAR?

Timsah, ligin 30.haftasında ise cumartesi günü sahasında kümede kalma savaşı veren Yılmaz Vural yönetimindeki Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Savunmada şuana kadar büyük sıkıntılar yaşayan yeşil beyazlıların bu maçta bu bölgede birçok eksiği de bulunuyor. 

Sarı kart cezalıları Şener Özbayraklı, Aziz Eraltay ve Ozan Tufan ile sakatlığı bulunan Renato Civelli bu kritik 90 dakikada forma giyemeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in savunmada yaşanan sıkıntıya eksiklerinde eklenmesinin ardından kimlere görev vereceği merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X