Yol kenarında korkunç görüntü

Gaziantep’te kaybolan gencin korkunç haldeki cesedi Osmaniye’de yol kenarında bulundu.

Yol kenarında korkunç görüntü

Gaziantep’te akşam ayrıldığı evine bir daha dönmeyen 22 yaşındaki Ali Hümaz’ın Osmaniye’de cesedi bulundu. Yapılan incelemede Hümaz’ın vücudunda 14 kurşun yarası saptandı.

 

Osmaniye’ye bağlı Cevdetiye Beldesi’nde hayvan otlatan çobanlar, geçen cumartesi günü sabah saatlerinde Jandarmayı arayarak karayolunun kenarında 20-25 yaşlarında bir erkek cesedi bulduklarını söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, yaptığı incelemede üzerinde nüfus cüzdanı ve kimliğini tespit edecek herhangi bir belge  çıkmayan gencin, başına ve vücudunun değişik bölgelerine isabet eden 14 kurşunla yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından gencin cesedi Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma, cesedin kimliğini belirlemek için Osmaniye ve çevre illerde güvenlik güçlerine yapılan kayıp başvurularını incelemeye aldı. 

Gencin, 17 Şubat Salı günü akşam saatlerinde Gaziantep’in Islahiye İlçesi’ndeki evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Ali Hümaz’a ait olduğunu belirleyen ekipler, ailesine bilgi verdi. Pazar günü Adana Adli Tıp Kurumu’na gelen baba Mustafa Hümaz, cesedi teşhis etti. Otopsinin ardından Hümaz’ın cenazesi ailesine teslim edilirken, genci öldüren kişi ya da kişileri tespit etmek için jandarma geniş çaplı araştırma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X