Yol kenarında ölü bulunan kişi…

Mustafakemalpaşa’da yol kenarında ölü bulunan kişinin, trafik kazasına kurban gittiği ortaya çıktı. Jandarmanın gözaltına aldığı zanlı tutuklandı.

Yol kenarında ölü bulunan kişi…

Olay, geçtiğimiz perşembe günü Behram Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında hareketsiz bir kişinin yattığı ihbarı alan jandarma ekipleri hareke geçti. Yapılan kontrollerde isminin H.B. olduğu öğrenilen şahısın öldüğü tespit edildi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, çevrede kırmızı renkli bir araca ait tampon parçaları buldu. Bunun üzerine oto tamircilerini tek tek gezen ekipler, şüpheliye ulaşmaya çalıştı. MOBESE kameralarından kazaya karışan aracın plakasını tespit eden ekipler, Behram Mahallesi’nde oturan A.D.’nin evine baskın düzenledi. Şahsın evde olmadığı öğrenilince, ailesine konuyla ilgili bilgi verildi. Şüpheli A.D., bir süre sonra teslim olarak suçunu itiraf etti.

“ÇARPTIĞIM KİŞİNİN İNSAN OLDUĞUNU DÜŞÜNEMEDİM”

A.D., jandarmaya verdiği ifadede, “Evime giderken yolda bir canlıya çarptım. Ancak, bunun insan olduğunu düşünmediğim için olay yerinden uzaklaştım. Kazanın ardından aracımı şehir merkezindeki bir kaportacıya bıraktım” dedi.

Aracın bulunduğu dükkana gelen ekipler, yaptıkları incelemelerde olay yerindeki parçalarla aracın üzerindeki parçaların birbiriyle uyuştuğunu belirledi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen A.D. tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X