Yolcu otobüsü TIR’a çarptı: 1 ölü, 10 yaralı

Düzce’de yolcu otobüsünün TIR’a çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü TIR’a çarptı: 1 ölü, 10 yaralı

Rıdvan Erol yönetimindeki Siirt’ten İstanbul’a giden yolcu otobüsü, TEM otoyolu Üçköprü mevkiiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarında park halinde bulunan Zafer Güngör’ün idaresindeki inşaat malzemesi yüklü TIR’a arkadan çarptı.

Kazada otobüsün ön kısmında oturan bir yolcu ile şoför sıkıştı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri önce yaralı yolcuyu daha sonra şoför Rıdvan Erol’u çıkardı. Erol olay yerinde hayatını kaybederken, kazada otobüste bulunan 10 yolcu da yaralandı.

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erol’un cesedi, jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna koyuldu.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikametinde tek şeritten kontrollü sağlanan trafik, araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X