Yolcular netleşiyor!

Ertuğrul Sağlam, kadroda düşünmediği oyuncuları belirlemeye başladı.

Yolcular netleşiyor!

Kenan Uz ve Enes Ata altyapıya geri dönecek. Performansları yetersiz kalan Oğuzhan Aynaoğlu, Furkan Soyalp ve Sedat Berisha kiralanacak. Ozan İpek ve Aydın Karabulut arasında ise seçim yapılacak.

 

Almanya 4. ligi takımı Rödinghausen ile oynanan maçın ardından ‘Bu takımdan ayrılanlar olacak’ şeklinde çıkış yapan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Bursa’ya dönüşte yollarını ayıracağı futbolcuları belirlemeye başladığı öğrenildi. 

Altyapıdan gelen Kenan Uz ve Enes Ata’nın altyapıda veya pilot takım Yeşil Bursa’da biraz daha gelişim göstermesine karar veren Sağlam’ın, kampta performaslarını yetersiz bulduğu Oğuz Han Aynaoğlu, Furkan Soyalp ve Sedat Berisha’nın da kiralık gönderilmesiyle ilgili yönetime rapor vereceği öğrenildi.

ERTUĞRUL’UN DURUMU!

Tecrübeli teknik adamın kafasını karıştıran iki isim ise Ozan İpek ile Aydın Karabulut. Ertuğrul Hoca’nın, uzun süredir futbol oynamayan Ozan ve Aydın’ın çalışma azimlerinden memnun olduğu ancak biriyle yolların ayrılması yönünde rapor vermesi bekleniyor. Özellikle kanatlara yapılacak takviyeden sonra iki futbolcudan birisiyle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan, Dany transferiyle savunmayı güçlendiren Bursaspor’da genç Ertuğrul Ersoy’un da durumunun Bursa’da belli olacağı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X