Yoldan alevler fışkırdı

Adana’da sinyalizasyon ekiplerinin yaptığı çalışma sırasında yer altındaki elektrik şebekesi patlayarak yandı. Yaşanan panik anı, amatör kamera tarafından görüntülendi.

Yoldan alevler fışkırdı

Olay, Seyhan ilçesindeki Sefa Özler Caddesi’nde meydana geldi. Sinyalizasyon çalışmaları yapan Trafik ve Sinyalizasyon Şube Müdürlüğü ekipleri, beton kırma makinesiyle yolu kırmaya başladı. Daha sonra asfaltın altından dumanlar yükseldi.

Polis yolu trafiğe tek taraflı kapatırken, itfaiyeciler ve sinyalizasyon görevlileri, patlayan şebekenin yakınında durum değerlendirmesi yaptı. Bu sırada topraktan yükselen alevin neden olduğu panik amatör kameralara yansıdı. Patlamanın olduğu yerde bulunanlar koşarak bölgeden uzaklaşırken, daha sonra şebekede küçük çaplı patlamalar yaşandı, dumanlar yükseldi.

İtfaiyenin müdahalesiyle yangın toprak dökülerek söndürülürken, yolda çalışma yapan işçiler, herhangi bir araştırma yapmadıklarını, patlamaya sebep olan elektrik şebekesinin orada bulunduğundan haberdar olmadıklarını söyledi. Sahada görevli bir yetkili ise ‘Sorun yok’ diyerek sorunu çözdüklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X