Yollarda dönüş çilesi

Kurban Bayramı tatilinin bitmesine bir gün kala yollardaki yoğunluk başladı. Tatilciler dünden itibaren dönüşe geçti. Ege’den İstanbul’a giden yollarda trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Yollarda dönüş çilesi

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatili bugün bitiyor. Okulların da yarın başlayacak olması nedeniyle yollarda dönüş çilesi başladı.

Yalova Topçular Feribot iskelesi’nde uzun kuyruklar oluşurken, tatilciler 1 saatten fazla beklemek zorunda kaldı. Topçular ile Eskihisar arasında 18 feribot sefer düzenliyor.

Bu arada, TEM otoyolu ve köprülerde de yoğun trafik yaşandığı gözlendi. TEM otoyolu İzmit Doğu kavşağından başlayan trafik yoğunluğu Gebze gişelere kadar artarak devam etti. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu TEM otoyolu Kocaeli kesiminde de trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

OTOGARLARDA YOĞUNLUK

Tatilin sona ermesine 2 gün olmasına rağmen Büyük İstanbul Otogarında yoğunluklar yaşandı. Memleketlerinden İstanbul’a dönen vatandaşlar, Otogarda uzun otobüs kuyruğu oluşunca yolcular çareyi yürümekte buldu. Otogarın girişinde şehirler arası yolcu otobüsleri kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X