Yolu yapılmamış sokak kalmayacak

Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçe altyapısının yüzde 95’inin tamamlandığına dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kaldırım ve parke döşeme çalışmalarını dört bir koldan devam ettirdiklerini söyledi.

Yolu yapılmamış sokak kalmayacak

CEMAL KIRGIZ

Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii’nde Kökçam, Şahinler, Kale ve Otağtepe Siteleri bölgesinde kaldırım ve parke taşı çalışmaları başlatan belediye ekiplerinin çalışmalarını Yılmaz, hastane yoluna bağlanan siteler bölgesinin çevre düzenlemesi ile birlikte daha da güzelleşeceğini ve yol sorununun kalmayacağını açıkladı.

Gemlik Belediyesi ekiplerinin Hamidiye, Dr. Ziya Kaya ve Cumhuriyet Mahalleleri’nde aynı anda kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları yaptığını hatırlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Yolu yapılmamış, kaldırımsız tek bir sokak bile kaymayacak. Gemliklilere bu çalışmalarda gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyoruz. Her şey daha güzel, daha güvenilir, daha sağlıklı bir Gemlik için. Hizmet ve yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X