‘Yolumuz liderimiz Erdoğan’ın yoludur’

AK Parti’nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Genel Başkanlığa seçilen Yıldırım, teşekkür konuşması yaptı. Binali Yıldırım, “AK Parti’nin yeni genel başkanı olarak, bana emanet ettiğiniz bu mukaddes bayrağı asla yere düşürmeyeceğime söz veriyorum.” dedi.

‘Yolumuz liderimiz Erdoğan’ın yoludur’

AK Parti’nin yeni Genel Başkanı Binali Yıldırım kongrenin sonunda teşekkür konuşması yaptı.

Binali Yıldırım, “Böylesine büyük, böylesine onurlu bir göreve şahsıma layık gören siz değerli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sizlere AK Partinin yeni genel başkanı olarak bana emanet ettiğiniz bu mukaddes bayrağı asla yere düşürmeyeceğime söz veriyorum. Rabbim bu ağır sorumluluğu gereğini yapma kudretini hepimize nasip eylesin. Ülkeminiz içinde bulunduğu zor günlerde sizin gibi yol arkadaşlarımla birlikte omuz omuza yürümekten büyük bir şeref ve bahtiyarlık duyuyorum. Yolumuz zor ama aydınlık bir yoldur. Geleceğimiz aydınlıktır. BU kutsal emanete aynı derecede sahibi sorumlusu takipçisi olan büyük Türkiye hedefine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz. Kutlu yolculuğumuz hayırlı uğurlu olsun. Yolumuz milletin sesi, nefesi partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Bugün ki kongrede bu salonu hınca hınç dolduran salona sığmayıp 10 binlerce yol arkadaşımızın katıldığı bu kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. BU demokrasi şöleninde bu coşkuyu bizlerle paylaşan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en doğusundan en batısına, en kuzeyinden en güneyine kadar AK Parti için gece gündüz demeden çalışan bütün kardeşlerime aziz milletime şükranlarımı sunuyorum. AK Parti bugünlere kadınlarımız sayesinde geldi. Kadın kollarımıza, Ak kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan gençler AK Parti sizlerin omuzunda 2023, 2053, 2071 hedef ve vizyonunu gerçekleştirecektir. Sizde bu enerji olduğu müddetçe evvel Allah bize karada da, havada da, denizde de ölüm yok“ dedi.

“BÜYÜK TÜRKİYE AİLESİ İÇİN BELKİ DE ÇEKİRDEK AİLEMİ İHMAL ETTİM”

Kongrede emeği geçenlerin yanı sıra eşi ve çocuklarına da teşekkür eden Binali Yıldırım şöyle konuştu: “Bu topraklarda yaşayan bir kardeşimin dahi gönlünü kıracak hizmetlerden bizleri muhafaza eyle. Bu kongre bizim ne kadar büyük, güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuştur. Gerçek bir vefa örneği bu kongrede bir kez daha yaşanmıştır. Büyük Türkiye ailesi hedefi için çekirdek ailemi belki ihmal ettim. Bu vesileyle elime çocuklarıma bana göstermiş oldukları sabır ve anlayış için de çok teşekkür ediyorum. Nice büyük kongrelerimizi her geçen gün artan heyecan ve coşkuyla kutlamak bizlere inşallah nasip olacaktır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X