‘Yolumuz uzun çok çalışacağız’

Sezona merhaba diyen İnegölspor’da Teknik Direktör Murat Yoldaş, hedeflerinden bahsetti… Yoldaş ‘Koşan, dinamik, oyunu iki yönlü oynayan bir ekip oluşturma amacındayız. İnegölspor kendi kendine bir marka olduğuna göre hedefi başarılı olmaktır.’ dedi.

‘Yolumuz uzun çok çalışacağız’

ABDULLAH TANIŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’daki temsilcimiz İnegölspor topbaşı yaptı. Bordo-Beyazlılar, Teknik Direktör Murat Yoldaş yönetiminde yaptığı antrenmanla sezona merhaba dedi. İnegölspor Başkanı Münir Kanar, çalışma öncesi teknik heyet ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi. Antrenman öncesi açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, ‘Hayırlısıyla antrenmanlarımıza başlıyoruz. İnegölspor camiası için yeni sezon hayırlı, uğurlu olsun.’ dedi. 

HER ŞEYİN FARKINDAYIZ

Zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini belirten Yoldaş ‘Çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Koşan, dinamik, oyunu iki yönlü oynayan bir ekip oluşturma amacındayız. Çalışmalarımızda da bunu sağlayacağımızı, en kısa sürede de iletişimin, kaynaşmanın artacağını ümit ediyorum. Yolumuz uzun, çok çalışacağız. İnegölspor’un hedefleri bitmez. İnegölspor kendi kendine bir marka olduğuna göre hedefi başarılı olmaktır. Bu amaç için çalışacağız.’ dedi. 

4-5 transfer daha var

Transferlerin devam edeceğini bildiren Yoldaş, “4-5 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Bazı oyuncularla temas halindeyiz. Hafta içinde aramıza yeni transferlerimiz de katılacaktır. Güzel gelişmeler oluyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X