‘Yolumuza devam ediyoruz’

Aziz Eraltay, “Arka arkaya iki maçtan üç puan almayı başardık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum bizi Malatya’da da yalnız bırakmadılar” dedi.

‘Yolumuza devam ediyoruz’

Bursaspor’un savunmadaki tecrübeli isimlerinden Aziz Eraltay, ilk 5 haftada toplanan 9 puanın iyi olduğunu söyledi. 

Malatyaspor karşısında kazanmayı hak ettiklerini ifade eden Aziz, “Bizim için çok zor bir deplasmandı ama arka arkaya iki maçtan üç puan almayı başardık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum bizi burada da yalnız bırakmadılar” dedi. Artık önlerindeki maçları düşünmek zorunda olduklarını vurgulayan Aziz şunları söyledi:

HAFTA İÇİ DEĞERLENDİRİRİZ

“Artık bu karşılaşmayı burada bırakmalıyız. Çarşamba günü bir kupa maçımız var ve hemen ardından pazar günü de Galatasaray ile lig maçı oynayacağız. İnşallah bu formumuza devam ederiz. Son 15 dakika disiplinde koptuk ama bunu hafta içinde değerlendiririz. Malatya’da kazanmak çok kolay değildi. Biz kazandığımız için çok mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz. Yeni kurulan bir takım için bu sonuçlar çok iyi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X